BejelentésA Magyar Tupac Rajongói Klub
"Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok!"

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Megtört Tupac gyilkosaNew York - Brooklyni börtönből tett vallomást az egyik amerikai lapnak egy rab, aki 1994-ben rálőtt Tupac Shakurra (†25). A golyó akkor nem találta el, csak megsebesítette a világhírű hip-hop sztárt, két évre rá azonban eltalálta egy másik bérgyilkos.

Dexter Isaac elnézést kért Tupac családjától, amiért alig félmillió forintnyi összegért elvállalta a munkát, ugyanakkor bemártott egy másik gengsztert, aki állítólag erre felbérelte, és még mindig szökésben van. Tupac megölésére, állítása szerint, a tehetségeket felkutató ügynök, James „Jimmy Henchman" Rosemond bérelte föl, akit kábítószer-csempészetért most is köröznek. Titkát mostanáig megtartotta, ám amikor megtudta, hogy Rosemond besúgónak titulálta, bemártotta.

– Én becsülettel töltöm a büntetésemet, míg ő, az igazi bűnös még mindig lapul – üzente a The New York Postnak a börtönből a bérgyilkos. – Csak azért nem kapták el, mert tartottam a számat, de ezután nem fogom.Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Keresés a honlapon
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!