BejelentésA Magyar Tupac Rajongói Klub
"Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok!"

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

THE OUTLAWZ

Az Outlawz először 1995-ben tűnt fel a zenei téren.Ekkor még Dramacydal néven futottak,és közreműködtek az Outlaw c. dalban 2Pac Me Against The World nevezetű albumán.Ettől kezdődően Tupac "pártfogoltjaivá" váltak és sok lemezén szerepet kaptak.

Mint Tupac támogatottjai és közreműködői,a csapat a Death Row-hoz szerződött 1997-ben,ekkor felvettek egy cím nélküli albumot,ami a mai napig sem került kiadásra.Miután Suge Knight-ot bebörtönözék,a banda elhatározta,hogy nevet változtat.Tehát mit csináltak?Az OUTLAWZ megkísérelt egy törvényes eljárást ideiglenes intézkedésként,ami minden kötelezettség alól felmentette őket a Death Row-tól.Ezáltal az Outlawz megjelentetett egy dupla albumot Ride With Us vagy Collide With Us címmel a független Outlaw Recordz-nál 2000 novemberében.


A csapat visszatért a tárgyalásra 2001.január 8.-án,ahol elfogadtak egy másik ítéletet,miszerint minden Death Row-hoz való kötelezettség alól fel lettek mentve.
Amikor megkérdeztük,hogyan érzik magukat az ítélet miatt,csak ennyit válaszoltak:"Let`s Go! We`re ready to move on."

Hussein Fatal (Saddam Hussien) - Tupac unokatestvére,aki nagyon közel állt Pac-hoz. Megjelent egy szólóalbuma"In The Line Of Fire"címmel.

Kadafi (Muammar Qaddafi) - Kadafi egyike volt Tupac legjobb barátainak.Nem sokkal Tupac halála után gyilkolták meg.Az ő és a Pac édesanyja is aktív résztvevője volt a Black Panther`s Mozgalomnak.

Kastro (Fidel Castro) - Ő és Napoleon közel álltak egymáshoz.Mindeketten nagyszerű szövegeket írtak.

Ruholla Khomeini - Másik neve Mopreme, a Thug Life tagja volt.Tupac féltestvére.

Napoleon (Napolean Bonaparte) - Kastro-hoz állt közel.Volt néhány nagyszerű szövege,akrácsak ez itt:"Hey, yo Makaveli, give me the bullets that was left up in your belly, so I can blast back on them niggaz till they cold and sweaty."

E.D.I. Mean (Idi Amin) - Ő volt az első külsős tagja az Outlawz-nak.Több népszerű Pac dalban közreműködött,mint pl. a Hit `Em Up-ban.

Syke - Mussolini (Benito Mussolini) - Eredetileg a Thug Life tagja,szólóalbumának címe "Be yo self".

Makaveli tha Don (Niccolo Machiavelli) - Le merném fogadni,hogy tudod kiről van szó :).


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!